!!! DELNO OPRAVIČILO !!!

cernigojGlede na dogajanje okrog avtomobilov podjetja Primorje, je še vedno nekaj nejasnosti. Zato se morebitnim prizadetim DELOMA opravičujem zaradi mojega včerajšnjega bloga na to temo.

Očitno je avtomobile pred prevozom v hrambo tja (ajdovsko pokopališče) spravil sodni izvršitelj in je zaradi vseh zapletov podjetja Primorje, njenega lastnika in trenutnega (nesposobnega) vodstva, nastala precej dobra “šank” zgodba.

Opravičilo je delno le zato, ker mi (in verjetno še komu) še vedno ni jasno, kako so lahko v podjetju Primorje v lanskem letu šli v nakup prestižnega avtomobila, dolžni pa so ostali mnogim podizvajalcem. Ob znakih, da podjetje ne bo “preživelo” krize, kljub enormnim zneskom, ki so bili izplačani ob gradnji avtocest, uprava in lastnik še vedno niso ukrepali in le pričakovali pomoč države in s tem vseh Slovencev.
Delno tudi zato, ker lastnik (g. Črnigoj) še vedno računa na reševanje podjetja z davkoplačevalskim denarjem, ki ga je on s svojim načinom poslovanja praktično že potopil, sam pa se svojemu imetju (tudi lastništvu v podjetju) ne misli odpovedati v dobro vsaj dela zaposlenih in njihovih družin.

Še vedno trdim, da je g. Črnigoj nemoralna oseba, brez kančka etike in odgovornosti, ki bi morala odstopiti tudi iz funkcije državnega svetnika!

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s