O Meni

Pozdravljeni,

No, sedaj pa že kar nekaj časa “ubesedam”, “stavkujem” svoje misli v tem blogu oz. spletnem dnevniku. Upam, da se kakšen slavist ne bo spotaknil ob kakšno tujko, slovnično napako ali pa povsem izmišljeno besedo (ubesedam –> zlaganje črk v smiselne besede, stavkovanje –> zlaganje smiselnih besed v bolj ali manj smiselne in pravilne stavke) in ravnokar sem opazil, da sem že čez 100 objavami.
Nekomu se to zdi malo, a ker ne pišem kdaj grem spat in kdaj vstanem in kdaj grem sr… se mi zdi kar spoštljiva številka.

Nisem novinar, daleč od tega, je le preveč stvari okoli mene, oz. okoli nas o katerih bi rad razpravljal, slišal drugo mnenje. Domnevam, da bo največ “govora” o notranji politiki, nekaj pa o tehnologiji (pač sem tak tip, ki pada na lučke, bite, gigabajte…).
Ko ob 100. objavi “revidiram” moje pisanje opažam, da je objav o tehnologiji vedno manj. Pa naj si bomo na jasnem, tehnologija ne stagnira, ravno nasprotno, še nikoli se na tem področju ni toliko dogajalo, je pa očitno politika vedno bolj popularna, vedno bolj vpliva na vse družbene sfere in je vedno bolj ku… kot jo poznamo.

Vaši komentarji so dobrodošli, ne toleriram pa žaljive in nestrpne komentarje in jih bom brisal … torej to je pravilo.

Advertisements